سوشی یک غذای ژاپنی است که از برنج پخته شده با سرکه و سایر مواد مانند غذاهای دریایی، سبزیجات و جلبک دریایی تهیه میشود. سوشی به روشهای مختلفی تهیه میشود، اما رایجترین نوع آن رول سوشی است که در آن برنج و سایر مواد در جلبک دریایی پیچیده میشوند.
سوشی در اصل یک روش برای نگهداری ماهی بود که در آسیای شرقی رواج داشت. اما پس از راه یافتن به چین، وارد فرهنگ غذایی کشور ژاپن شد و ژاپنیها آن را به یک غذای کامل تبدیل کردند.
سوشی در حال حاضر به یکی از محبوبترین غذاها در جهان تبدیل شده است و در بسیاری از کشورها میتوان آن را پیدا کرد.